Modele de blugi 2018

  • -

Modele de blugi 2018

Dacă nu știi cum să asortezi această Pereche de blugi, alege Piese CREM sau Alb. Blugii trebuie să fie PIESA centrală a ținutei Tale, Motiv pentru care trebuie să se FACA remarcați prin culoare, Dar și prin accesorii, așa cum sunt mărgelele și imprimeurile florale. Nu pot spune că modelele de blugi la modĂ primăvară-vară 2018 sunt diferiți de CEI de anul trecut sau de CEI de acum Doi Ani. Sunt doar reinterpretați de către designeri sau de către façoniști. De fapt, designerii se inspiră DIN Moda străzii atunci Când Vine vorba despre jeanși și nu invers. Viata fara blugi ar fi Trista tare. Tenue-urile fara blugi ar fi lipsite de personalitate. Slava cerului ca nu se Pune problema disparitiei acestora DIN Moda. Blugii Raman in topul preferintelor, iar pentru 2018 sunt cateva MODELE Care Revin in Forta.

Esti pregatita sa imbraci cele mai cool Outfit-URI? Acestea sunt modelele de blugi la modĂ în 2018. Ține cont de aceste Informații și folosește-le pentru a alcătui outfituri moderne și originale anul următor! În cazul în Care consideri că acestea nu sunt motive suficiente pentru a renunța la blugii rupți, atunci Cine vom mai oferi câteva. Blugii rupți pot provocations o impresie greșită atunci Când sunt purtați la Evenimente oficiale sau la locul de Muncă. De asemenea, aceștia nu trebuie purtați în sezonul RECE, Când Temperaturile scăzute sunt extrem de dure cu pielea noastră sensibilă. Pentru a fi în tendințele acestei primăveri, asigură-te că VEI opta pentru o paletă de nuanțe pastelate. Blugii DIN 2018 pot fi în nuanțe de Roz pudrat, Alb cremos sau Baby Blue. Tenue de Completează acest cu nuanțe deschise, Dar și cu Piese délicat. Blugii în aceste nuanțe pot să Cine transforme complet ținuta, mai ales Dacă VEI alege articole în Culori asemănătoare, și pot fi IDEALI pentru birou. De asemenea, nu renunțăm în 2018 nici la blugii copain. În acest un trebuie să ne simțim comode cu ținuta noastră.

Tocmai de aceea, înlocuim blugii rupți și PE CEI mulați cu această Pereche comforstabilă de blugi. Nuanțele de denim pot varia extrem de mult. De la nuanțe de bleu și pana la cele de Indigo și Negru, putem alege dintr-o gamă variată de modele, pe care le putem adapta în funcție de ocazie, Dar și de stilul nostru. Totuși, în 2018, trebuie să optezi în principal pentru nuanțe iconice de bleu, care au reușit să rămână în tendințe decenii la rând. Un aspect important de care trebuie să ţii CONT în 2018 în Alegerea blugilor este Silueta pe care aceștia o creează.